Organizace důchodců ZO OS KOVO Třinecké železárny

Aktuality          O nás – historie          Kontakty          Členové výboru OD ZO OS KOVO TŽ

5.11.2021

Rekreace v roce 2022

Nabízíme tři rekreační pobyty s CK A-Z tour:

19. 6. – 25. 6. 2022

Termální lázně Szaflary, Polsko, 8.950 Kč/osoba  (7 dní)

14. 8. – 19. 8. 2022

Poznávací 6denní zájezd do Krkonoš, Interhotel Montana, 7.450 Kč/osoba

4. 9. – 10. 9. 2022

Termální lázně Mosonmagyaróvár, Maďarsko, 8.950 Kč/osoba (7 dní)

Uvedené ceny jsou orientační, tj. bez dotace.

Podmínky pro cestování s cestovní kanceláří:

Přihláška na rekreaci je závazná, znamená to, že pokud přihlášku z nějakého důvodu zájemce zruší, je povinen uvést za sebe náhradu. Přihlášený zájemce bude vyzván, aby zaplatil nevratnou zálohu ve výši 1.000 Kč.

Svůj zájem o rekreaci je možno hlásit od ledna 2022, a to osobně nebo telefonicky (č. tel. 558 537 341) v úředních hodinách.

Termální lázně SZAFLARY
„V polském podtatranském kraji Podhale vzniklo v posledních letech několik termálních koupališť a lázní založených na zdejších bohatých zdrojích léčivých termálních minerálních vod. Naprostou raritou mezi nimi je vesnička Szaflary u Nového Targu. Léčivé vody těchto lázní obsahují složky, které mají pozitivní vliv na léčbu onemocnění pohybového aparátu, kloubů, páteře, svalů, kardiovaskulárních a gynekologických nemocí.“
Kromě každodenního vstupu do areálu termálních lázní  jsou plánovány 3 výlety v průběhu týdne (Zámek Niedzica + hrad Corsztyn + plavba lodí o Corsztyńském jezeře  + kostel Debno; Zakopane;  Okružní výlet autobusem).

Krkonoše
Krkonoše jsou nejvyšší, nejkrásnější a nejnavštěvovanější české hory s neuvěřitelně pestrou přírodou. Najdeme tu ledovcová jezera, kvetoucí horské louky, skalnaté hřebeny, malebná údolí i populární krkonošské horské boudy.
Interhotel Montana*** se nachází v klidné části Špindlerova Mlýna, Bedřichově. V nabídce jsou naplánovány výlety pro turisty: Černá  hora, Ledovcová jezera, Sněžka, Harrachov, Medvědín, zajímavý program je i pro neturisty.

Termální lázně Mosonmagyaróvár
 „Lázeňské město Mosonmagyaróvár se nachází nedaleko Bratislavy, a je tudíž pro nás nejbližšími maďarskými termálními lázněmi.  Léčí se zde: poruchy pohybového ústrojí v důsledku opotřebení (klouby, páteř), revmatické choroby chronického charakteru, neuróza, osteoporóza, poúrazové stavy, gynekologická onemocnění. Termální léčivá voda lázní je vhodná na pitnou kúru při žaludečních a střevních potížích, nemoci trávicího ústrojí (žaludek, játra).

Budeme velmi  potěšeni, když využijete tyto nabídky k relaxování.

Starší aktuality.